Safaritent La vue

Vanaf juni 2018 gaan onze twee nieuwe safaritenten in de verhuur. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking van de tenten en de badkamers. Op onze Facebook pagina plaatsen we regelmatig updates met foto's.

Onze luxe, ruime safaritenten staan op verhoogde houten vlonders met balustrade met ieder een totale oppervlakte van ongeveer 45 m2. De binnentent is 5 bij 5 en de buitentent is 5 bij 7.

Beide safaritenten hebben twee slaapkamers met steigerhouten wandjes, dus geen doek tussen de slaapkamers. Op de ouderslaapkamer staan twee boxspring bedden en er is ruimte om eventueel een kampeerbedje bij te plaatsen. De tweede slaapkamer heeft een stapelbed (1m80x70) voor de kinderen. Er is een volledig ingerichte keuken met gasfornuis en koelkast en ook een koffiezetapparaat en waterkoker.

Bij de tent heb je een extra groot, deels overdekt terras. Op het terras staat de Weber bbq al klaar en er is een comfortabele zithoek. Verder staat er een robuuste eettafel van steigerhout.

Iedere safaritent heeft een eigen badkamer in een stenen gebouwtje op een paar meter lopen van de tent. In je privé badkamer heb je een douche, toilet en wastafel. Tussen de beide badkamers is de afwasplek en daar staat ook een wasmachine, deze deel je met de andere safaritent. In de tent zelf is geen stromend water, maar wel elektriciteit.

De safaritenten staan heel vrij opgesteld met mooi uitzicht over de paardenwei en het bos daarachter en toch direct bij het speelveldje en de grote gemeenschappelijke schuur waar we 's avonds de table d'hote verzorgen.

De huur is inclusief opgemaakte bedden bij aankomst en handdoekenpakket.
© 2008 - 2018 Le Petit Chaillot