Safaritent Le parc

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het realiseren van de tenten en de badkamers. We kunnen dus helaas nog geen foto's tonen. We zullen regelmatig foto's posten van de voortgang op onze Facebook pagina. En voor vragen kunnen jullie altijd contact met ons opnemen.

De safaritenten krijgen twee slaapkamers met steigerhouten wandjes, dus geen doek tussen de slaapkamers. De ouderslaapkamer krijgt twee boxspring bedden en in de andere kamer een stapelbed voor de kinderen. Er komt een keuken in met gasfornuis en koelkast.

Bij de tent heb je een fijn terras compleet met bbq en terrasset van steigerhout – net als de meubels in de tent. Iedere safaritent krijgt bovendien een eigen badkamer in een stenen gebouwtje op een paar meter lopen van de tent. In je eigen badkamer heb je een douche, toilet en wastafel. In hetzelfde gebouwtje is een wasmachine, deze deel je met een andere safaritent. En er komt ook een afwasplek. In de tent zelf is geen stromend water, maar wel elektriciteit.

De safaritenten komen op een mooie plek met vrij uitzicht en toch direct bij het speelveldje. De huur is inclusief opgemaakte bedden bij aankomst, handdoekenpakket en eindschoonmaak.
© 2008 - 2018 Le Petit Chaillot