Table d’hote
Je kunt zelf koken in uw gîte, maar wil je je lekker laten verwennen op vakantie, dan kun je ook met ons en andere gasten mee eten. Wij verzorgen, maximaal vier keer per week, een heerlijk diner, uitgebreide BBQ of lekkere pizza avond voor u. Laat het ons minimaal een dag van te voren weten zodat wij kunnen zorgen voor de verse ingrediënten. Wilt u bij aankomst niet meer zelf koken maar meteen aan kunnen schuiven, laat dat ons dan ook van tevoren weten. Voor de kinderen maken we natuurlijk ook een lekkere maaltijd klaar, die we in overleg met de ouders al dan niet vooraf serveren. Zo kunnen de kinderen lekker spelen op het terrein of marshmallows roosteren in het kampvuur, terwijl de ouders rustig genieten van hun diner. De diners worden geserveerd in onze grote zomerkeuken, waar we gezellig met elkaar kunnen zitten, desnoods tot in de late uurtjes.

Mountainbikes
Voor de sportieve noot tijdens de vakantie hebben wij twee mountainbikes te huur waarmee in de omgeving leuke en uitdagende fietstochten gemaakt kunnen worden. We hebben genoeg ideeën voor leuke routes, ook als je zelf fietsen mee hebt genomen.

Broodservice
Een dag van te voren kunt u brood bestellen bij ons, en 's morgens zorgen we ervoor dat het brood vers van de bakker voor iedereen klaar staat. Zo kunt u iedere dag (6 dagen per week) genieten van een heerlijk croissantje en stokbrood bij uw ontbijt.

Paardrijden
We organiseren wekelijks wandeltochten met onze pony Qamron en het karretje, waarbij de kindjes in het karretje mogen rijden en de ouders gezellig mee kunnen wandelen. En ook is het mogelijk voor de kinderen om onder begeleiding kennis te maken met het paardrijden op ons lieve rustige zigeunerpaardje Benghi.

Honesty bar
In de zomerkeuken staat een koelkast gevuld met koude drankjes (wijn, bier en frisdranken) en ijsjes in het vriesvak. Alle gasten mogen hier zelf uit pakken. Na de lange reis smaakt een koud biertje zeker goed. Tijdens de table d’hôte kan iedereen hier ook zijn drinken pakken. Ieder gezin krijgt een briefje om alles te noteren zodat we het bij vertrek kunnen afrekenen.

Voor de kinderen
Een waar kinderparadijs, zo kunnen we Le Petit Chaillot zeker noemen. Kinderen van alle leeftijden vinden het heerlijk om op het grote terrein te spelen, te ontdekken en hutten te bouwen. De kleintjes spelen in de zandbak, bij de schommels of in het opblaasbadje. De trampoline en het zwembad zijn favoriet bij alle leeftijden. En de grote kinderen hebben dan ook nog de ping pong tafel, groot schaakspel, tafelvoetbal, jeu de boules baan en de vuurplaats. Zelf vuurtje stoken en marshmallows roosteren, wat is er leuker dan dat! En dan natuurlijk nog ballen met een voetbalgoal, tennisrackets enz. En is het een keertje niet zo mooi weer, dan zijn er spelletjes, boeken en dvd's om te lenen. Dus aan de kinderen zal je geen kind hebben in de vakantie. 

Voor kleine kinderen is er een kinderledikant in de gite en ook een kinderstoel en peuterstoel is tot uw beschikking. Op verzoek kunnen we een box en een verkleedkussen ter beschikking stellen. 

Huisdieren
Huisdieren zijn helaas niet welkom bij Le petit chaillot